Workplace Transformation Belgium

Select your language:

 • Office of
  the Future on Tour
 • De flexibele,
  veilige werkplek
 • De moderne
  werknemers
 • Samenwerkende,
  innovatieve werkstijlen

Het is duidelijk dat er nood is aan een nieuwe manier van werken. Niet alleen lopen we tegen de grenzen aan van het huidige model - er is een groot strategisch voordeel te behalen door de shift nu te maken naar een nieuw model. We staan aan het begin van een nieuw tijdperk, waarin we hertekenen waar en hoe we werken.

Verschillende maatschappelijke ontwikkelingen of trends, zoals generatie Z op de werkvloer, mobiliteit, maar bijvoorbeeld ook meer burn-outs, leiden er toe dat werkgevers zich meer moeten gaan focussen op het aanbieden van een ‘modern workplace’ aan hun werknemers. Dit is niet langer enkel een desk op kantoor, maar ook een home office of on-the-road office.

De evolutie en transformatie van de werkplek is erop gericht om een steeds diverser personeelsbestand alles te bieden wat ze nodig hebben om hun volledige potentieel te kunnen ontplooien, betrokkenheid te creëren en samen te werken. Organisaties moeten werknemers voorzien van naadloze en veilige ervaringen die geen belemmering vormen voor productiviteit, inspiratie en het uitwisselen van ideeën.

Office of the Future

In 2019 gaat HP op tour in België en Luxemburg met ‘The Office of the Future’, een open en modulaire kantooromgeving. Tijdens een inspiratiesessie van 45 minuten kunnen bedrijven er zelf komen ontdekken hoe we design, beveiliging, samenwerking, pc-prestaties en mobiliteit hebben geïntegreerd in een future-proof werkomgeving.

Inschrijven?

Verlopen uw contacten met HP via een HP Account Manager of een HP Partner? Neem dan contact op met hem of haar om uw bezoek aan The Office of the Future vast te leggen.
Zoniet, kan je ook naar open inspiratiesessie komen!

Hier enkel inschrijven als je nog geen HP Account Manager of een HP Partner hebt! Indien dit wel het geval is, neem contact op met hem/haar.

62%

WERKT VANOP MEER DAN ÉÉN LOCATIE*

Met een slimme en veilige werkplek kunt u werknemers de vrijheid geven om overal, altijd en op gelijk welk device te werken.


Iedere dag worden er tussen 6 en 11 miljoen nieuwe malware-infecties geregistreerd. Met een steeds mobieler personeelsbestand moet u aanvullende stappen ondernemen om uw bedrijf te beschermen tegen bestaande en nieuwe bedreigingen. Behoud de controle en zorg ervoor dat nieuwe technologie uw bedrijf niet blootstelt aan cyberaanvallen, fraude en datalekken.


*HP, kwantitatief onderzoek met WW-eindgebruikers, 2015

De geschiedenis van het kantoor

Hoe werkten we vroeger en hoe gaan we dat morgen doen.

Download de eGuide

Blijf de ‘Bad Guys’ een stap voor

In deze eGuide wordt dieper ingegaan op het veranderende landschap van cyberbeveiliging en de focus van HP aan de frontlinie in het creëren van robuuste beveiligingsoplossingen.

Download de eGuide

Hackers en defenders

Ontdek hoe actieve monitoring, meerdere verdedigingslagen en opleiding van uw werknemers samen uw onderneming beter kunnen beschermen.

Ontdek HP Business Security

Surf veilig met HP Sure Click

Onderzoek heeft uitgewezen dat 81 procent van de IT-managers het surfen op onbeveiligde sites ziet als de primaire bron van online aanvallen. Aanvallers gaan steeds geavanceerder te werk. HP Sure Click blokkeert automatisch online aanvallen vanuit pop-up websites met malware of ransomware.

Lees meer
50%

VAN HET PERSONEELSBESTAND ZAL IN 2020 BESTAAN UIT MILLENIALS*

Ondersteun de unieke vereisten van elke medewerker en bied hem gepersonaliseerde oplossingen waarmee ze hun volledige potentieel kunnen benutten.


Vijfentwintig procent van de grote organisaties beschouwt modellen 'as a Service (aaS)' al als cruciaal of absoluut cruciaal voor hun organisatie. Met de flexibiliteit om zich aan te passen aan de veranderende behoeften en workloads van de medewerkers, kan Device as a Service u helpen uw IT te optimaliseren, een betere gebruikerservaring te bieden en resources effectiever toe te wijzen.


* PwC, Millennials aan het werk: de werkomgeving opnieuw vormgeven, 2011

Vier generaties op de werkvloer

Voor het eerst zullen we vier generaties zij aan zij aan het werk hebben. Iedere generatie met haar eigen achtergrond, haar eigen wereldbeeld, haar eigen verwachtingen.

Download de eGuide

Workplace 2020

Technologie is de werkplek aan het heruitvinden. Naarmate mensen veranderen, moet ook technologie met hen veranderen. Ontdek hoe u zich kunt voorbereiden op het kantoor van de nabije toekomst

Download de eGuide

Everything as a Service

Ontdek waarom organisaties zich inkopen in de groeiende op service gerichte economie, met inbegrip van het 'as a service'-aanbod.

Download de eGuide

Ontdek de 8 stappen om uw mensen te voorzien van de troeven van mobiele technologie

De mobiele revolutie is volop aan de gang. We hebben een lijst samengesteld van 8 stappen op weg naar een mobiel personeelsbestand.

Lees meer
65%

VAN DE MENSEN WERKT MEERDERE KEREN PER DAG SAMEN*

Zorg voor een creatieve en innovatieve omgeving door technologie te gebruiken die grenzen wegneemt en zo een conflictloze ervaring creëert.


Technologie die werknemers de vrijheid geeft om te werken en naadloos samen te werken, zodat ze gemakkelijk kunnen overstappen van het fysieke naar het virtuele.


*Dimensionaal onderzoek: samenwerkingstrends en -technologie, een overzicht van kenniswerkers, augustus 2015

De toekomst van het werk - Resulteert betere technologie in beter vergaderen?

Lees meer over de technologieën die een revolutie beloven teweeg te brengen in het vergaderen van morgen en over de tools die het vandaag al doen.

Download eGuide

Holografisch vergaderen: hoe meetings in 3D business kan stimuleren

Is 3D holografisch vergaderen een leefbaar zakelijk idee? Ontdek meer over de nieuwste technologieën, hun beperkingen en hun voordelen.

Ontdek HP’s oplossingen om samen te werken
70%

VAN DE SENIOR EXECUTIVES ZEGGEN DAT INNOVATIE EEN VAN DE TOP DRIE GROEIFACTOREN IS*

Het omarmen van nieuwe technologie en begrijpen hoe die het nieuwe werken ondersteunt, is cruciaal in het streven om nieuwe waarde te creëren voor uw gebruikers en zo ook voor uw klanten.


*McKinsey - www.mckinsey.com/business-functions/strategy-and-corporate-finance/our-insights/leadership-and-innovation

De geoptimaliseerde medewerker van de toekomst

Ontdek hoe AI-technologieën verschillende industrieën beïnvloeden, van Finance tot Retail.

Download de eGuide

Het ontwerpen van nieuwe business realiteiten

Ontdek hoe de snelle ontwikkelingen in de VR-technologie nieuwe gebruiksdoelen hebben mogelijk gemaakt rond klantervaring, training en productontwikkeling.

Ontdek Z by HP

Wilt u een productiever kantoor? Doe iets aan het design

Als u investeert in een inspirerende ruimte en een gezondere levensstijl voor werknemers, versterkt u hun welzijn, reduceert u personeelsverloop, verhoogt u de productiviteit en vergroot u de winstgevendheid.

Lees meer
HP Innovation Journal

Het HP Innovation Journal is een kwartaaluitgave over continue innovatie, technische ontwikkelingen, disruptie van de markt en de mensen die dit alles mogelijk maken. Meld u nu aan voor het Innovation Journal en ontvang het meest recente nummer plus alle toekomstige nummers in uw mailbox.

HP respecteert uw privacy

Na registratie ontvangt u nog enkele berichten van HP over uw registratie. Klik hier als u de volledige privacyverklaring van HP wilt lezen. Lees hoe automatische tools voor het verzamelen van gegevens uw ervaring verbeteren.

Global Megatrends Shaping Our Future

Wereldwijde megatrends die onze toekomst vorm geven

Bij HP hebben we vier megatrends geïdentificeerd als baken voor de richting waarin de technologische wereld evolueert.

Download de whitepaper
Bekijk onze video's
over megatrends:
IDC REPORTS:
idc future
Vormgeven aan het nieuwe werken in het digitale tijdperk
Lees de paper
idc future
Het nieuwe werken, hoe pakken bedrijven het aan. IDC beschrijft de impact van werkplektransformatie op de IT
Lees de paper