Workplace Transformation Belgium

Select your language:

 • Office of
  the Future on Tour
 • De flexibele,
  veilige werkplek
 • De moderne
  werknemers
 • Samenwerkende,
  innovatieve werkstijlen
 • Activity based products

Het is duidelijk dat er nood is aan een nieuwe manier van werken. Niet alleen lopen we tegen de grenzen aan van het huidige model - er is een groot strategisch voordeel te behalen door de shift nu te maken naar een nieuw model. We staan aan het begin van een nieuw tijdperk, waarin we hertekenen waar en hoe we werken.

Verschillende maatschappelijke ontwikkelingen of trends, zoals generatie Z op de werkvloer, mobiliteit, maar bijvoorbeeld ook meer burn-outs, leiden er toe dat werkgevers zich meer moeten gaan focussen op het aanbieden van een ‘modern workplace’ aan hun werknemers. Dit is niet langer enkel een desk op kantoor, maar ook een home office of on-the-road office.

De evolutie en transformatie van de werkplek is erop gericht om een steeds diverser personeelsbestand alles te bieden wat ze nodig hebben om hun volledige potentieel te kunnen ontplooien, betrokkenheid te creëren en samen te werken. Organisaties moeten werknemers voorzien van naadloze en veilige ervaringen die geen belemmering vormen voor productiviteit, inspiratie en het uitwisselen van ideeën.

Office of the Future - Verlengd wegens succes

In 2019 gaat HP op tour in België en Luxemburg met ‘The Office of the Future’, een open en modulaire kantooromgeving. Tijdens een inspiratiesessie van 45 minuten kunnen bedrijven er zelf komen ontdekken hoe we design, beveiliging, samenwerking, pc-prestaties en mobiliteit hebben geïntegreerd in een future-proof werkomgeving.

Inschrijven?

Verlopen uw contacten met HP via een HP Account Manager of een HP Partner? Neem dan contact op met hem of haar om uw bezoek aan The Office of the Future vast te leggen.
Zoniet, kan je ook naar open inspiratiesessie komen!

Hier enkel inschrijven als je nog geen HP Account Manager of een HP Partner hebt! Indien dit wel het geval is, neem contact op met hem/haar.

62%

WERKT VANOP MEER DAN ÉÉN LOCATIE*

Met een slimme en veilige werkplek kunt u werknemers de vrijheid geven om overal, altijd en op gelijk welk device te werken.


Iedere dag worden er tussen 6 en 11 miljoen nieuwe malware-infecties geregistreerd. Met een steeds mobieler personeelsbestand moet u aanvullende stappen ondernemen om uw bedrijf te beschermen tegen bestaande en nieuwe bedreigingen. Behoud de controle en zorg ervoor dat nieuwe technologie uw bedrijf niet blootstelt aan cyberaanvallen, fraude en datalekken.


*HP, kwantitatief onderzoek met WW-eindgebruikers, 2015

We verwaarlozen het thuiskantoor

Voor heel wat leidinggevenden is telewerken een nieuwe weg die ze moeten verkennen. Toch is bewezen dat er heel wat te winnen valt.

Download de eGuide

Een gezondere werkplek dankzij Internet of Things

In een slimme kantooromgeving is ook veel aandacht voor het welzijn van de medewerkers.

Download de eGuide

De geschiedenis van het kantoor

Hoe werkten we vroeger en hoe gaan we dat morgen doen.

Download de eGuide

Blijf de ‘Bad Guys’ een stap voor

In deze eGuide wordt dieper ingegaan op het veranderende landschap van cyberbeveiliging en de focus van HP aan de frontlinie in het creëren van robuuste beveiligingsoplossingen.

Download de eGuide

Hackers en defenders

Ontdek hoe actieve monitoring, meerdere verdedigingslagen en opleiding van uw werknemers samen uw onderneming beter kunnen beschermen.

Ontdek HP Business Security

Surf veilig met HP Sure Click

Onderzoek heeft uitgewezen dat 81 procent van de IT-managers het surfen op onbeveiligde sites ziet als de primaire bron van online aanvallen. Aanvallers gaan steeds geavanceerder te werk. HP Sure Click blokkeert automatisch online aanvallen vanuit pop-up websites met malware of ransomware.

Lees meer
50%

VAN HET PERSONEELSBESTAND ZAL IN 2020 BESTAAN UIT MILLENIALS*

Ondersteun de unieke vereisten van elke medewerker en bied hem gepersonaliseerde oplossingen waarmee ze hun volledige potentieel kunnen benutten.


Vijfentwintig procent van de grote organisaties beschouwt modellen 'as a Service (aaS)' al als cruciaal of absoluut cruciaal voor hun organisatie. Met de flexibiliteit om zich aan te passen aan de veranderende behoeften en workloads van de medewerkers, kan Device as a Service u helpen uw IT te optimaliseren, een betere gebruikerservaring te bieden en resources effectiever toe te wijzen.


* PwC, Millennials aan het werk: de werkomgeving opnieuw vormgeven, 2011

Vier generaties op de werkvloer

Voor het eerst zullen we vier generaties zij aan zij aan het werk hebben. Iedere generatie met haar eigen achtergrond, haar eigen wereldbeeld, haar eigen verwachtingen.

Download de eGuide

Workplace 2020

Technologie is de werkplek aan het heruitvinden. Naarmate mensen veranderen, moet ook technologie met hen veranderen. Ontdek hoe u zich kunt voorbereiden op het kantoor van de nabije toekomst

Download de eGuide

Everything as a Service

Ontdek waarom organisaties zich inkopen in de groeiende op service gerichte economie, met inbegrip van het 'as a service'-aanbod.

Download de eGuide

Ontdek de 8 stappen om uw mensen te voorzien van de troeven van mobiele technologie

De mobiele revolutie is volop aan de gang. We hebben een lijst samengesteld van 8 stappen op weg naar een mobiel personeelsbestand.

Lees meer
65%

VAN DE MENSEN WERKT MEERDERE KEREN PER DAG SAMEN*

Zorg voor een creatieve en innovatieve omgeving door technologie te gebruiken die grenzen wegneemt en zo een conflictloze ervaring creëert.


Technologie die werknemers de vrijheid geeft om te werken en naadloos samen te werken, zodat ze gemakkelijk kunnen overstappen van het fysieke naar het virtuele.


*Dimensionaal onderzoek: samenwerkingstrends en -technologie, een overzicht van kenniswerkers, augustus 2015

De desktop verdient nog steeds zijn plaats

Op kantoor kiezen voor een klassieke configuratie biedt nog steeds heel veel voordelen. Ontdek de verborgen krachten.

Download eGuide

Vergaderen we te veel of verkeerd?

Er is al miljoenen liters inkt gevloeid rond efficiënt vergaderen. Waar zelden dieper wordt op ingegaan, is de inrichting van de vergaderruimte zelf.

Download de eGuide

Geef ruimte aan grenzeloze creativiteit in een Activity Based Workplace

De nieuwe werkomgeving moet de perfecte balans bieden tussen interactie en focus.

Download eGuide

De toekomst van het werk - Resulteert betere technologie in beter vergaderen?

Lees meer over de technologieën die een revolutie beloven teweeg te brengen in het vergaderen van morgen en over de tools die het vandaag al doen.

Download eGuide

Holografisch vergaderen: hoe meetings in 3D business kan stimuleren

Is 3D holografisch vergaderen een leefbaar zakelijk idee? Ontdek meer over de nieuwste technologieën, hun beperkingen en hun voordelen.

Ontdek HP’s oplossingen om samen te werken
70%

VAN DE SENIOR EXECUTIVES ZEGGEN DAT INNOVATIE EEN VAN DE TOP DRIE GROEIFACTOREN IS*

Het omarmen van nieuwe technologie en begrijpen hoe die het nieuwe werken ondersteunt, is cruciaal in het streven om nieuwe waarde te creëren voor uw gebruikers en zo ook voor uw klanten.


*McKinsey - www.mckinsey.com/business-functions/strategy-and-corporate-finance/our-insights/leadership-and-innovation

De geoptimaliseerde medewerker van de toekomst

Ontdek hoe AI-technologieën verschillende industrieën beïnvloeden, van Finance tot Retail.

Download de eGuide

Het ontwerpen van nieuwe business realiteiten

Ontdek hoe de snelle ontwikkelingen in de VR-technologie nieuwe gebruiksdoelen hebben mogelijk gemaakt rond klantervaring, training en productontwikkeling.

Ontdek Z by HP

Wilt u een productiever kantoor? Doe iets aan het design

Als u investeert in een inspirerende ruimte en een gezondere levensstijl voor werknemers, versterkt u hun welzijn, reduceert u personeelsverloop, verhoogt u de productiviteit en vergroot u de winstgevendheid.

Lees meer
HP Innovation Journal

Het HP Innovation Journal is een kwartaaluitgave over continue innovatie, technische ontwikkelingen, disruptie van de markt en de mensen die dit alles mogelijk maken. Meld u nu aan voor het Innovation Journal en ontvang het meest recente nummer plus alle toekomstige nummers in uw mailbox.

HP respecteert uw privacy

Na registratie ontvangt u nog enkele berichten van HP over uw registratie. Klik hier als u de volledige privacyverklaring van HP wilt lezen. Lees hoe automatische tools voor het verzamelen van gegevens uw ervaring verbeteren.

Stappen zetten naar het kantoor van de toekomst

De stap naar het kantoor van de toekomst is groot. Behalve de cultuur en de werkvloer moet ook de technologie veranderen.


Om tot het meest optimale resultaat te komen, bekijk je best alles tegelijk, vanaf een wit blad. Toch hoef je niet alles in één keer te doen. Er zijn een aantal kleine aanpassingen die al heel wat frustraties van elke dag kunnen wegnemen. Hieronder schetsen we per ruimte een aantal opties die je kan bekijken om vandaag al vooruitgang te boeken. Daarnaast geven we wat ideeën rond wat je in de toekomst zou kunnen zien opduiken in deze ruimtes.

De vergaderruimte: focus op beslissen

De meeste vergaderruimtes bestaan uit een grote vaste tafel waar iedere deelnemer met de eigen laptop aanschuift. Een flipchart of whiteboard en een beamer vervolledigen de uitrusting. In vele huidige vergaderzalen lopen we aan tegen dezelfde problemen: niet iedereen kan vlot connecteren met de projector, er is geen goede conferencing uitrusting voorhanden …Meeting

Mogelijke configuratie

HP Slice for Meeting Rooms G2
Bijvoorbeeld ref.: 3KQ68EA

HP LD5512 55 inch 4K UHD
Conferencing Display

Ref.: 2YD85AA

HP ShareBoard
Ref.: 2TX38AA

Koop nu

De workshop: focus op creatie

Dit is een zone die in de meeste kantoren nog niet bestaat. Ze moet inspelen op de nood om iets te designen, een training te organiseren … De meeste bedrijven voorzien hier ofwel een polyvalente ruimte voor, of voorzien alleen maar een extra of groter scherm voor designers.Mogelijke configuratie

HP ZBook Studio x360
Bijvoorbeeld ref.: 2ZC58EA

HP Z38c 37.5 inch Curved Display
Ref.: Z4W65A4

HP Thunderbolt Dock G2 with Combo Cable
Ref.: 3TR87AA

HP Thunderbolt Dock Audio Module
Ref.: 3AQ21AA

HP Wireless Collaboration Keyboard
Ref.: Z9N39AA

HP Wireless Premium Mouse
Ref.: 1JR31AAA

Koop nu
Workshop

De workshop: aan de slag met VR

Wil je aan de slag met VR, dan is performantie cruciaal. Zonder voldoende performantie krijg je een te lage refresh rate, waardoor beelden schokkend overkomen met misselijkheid als gevolg. Voor een kwalitatieve VR ervaring heb je vandaag 2 opties. Ofwel ga je voor een krachtige workstation met een headset, hetgeen voldoende is zolang je niet te veel bewegingsvrijheid nodig hebt.Meeting

Mogelijke configuratie

HP Z27 UHD 4K Micro Edge Display
Ref.: 2TB68A4

HP Z VR Backpack G1 Workstation
Ref.: 2ZB92EA

HP Reverb VR Headset
Ref.: BP280AA

HP Z27 UHD 4K Micro Edge Display
Ref.: 2TB68A4

HP Z4 G4 Workstation met RTX 5000
Configuratie op maat van de applicatie

HP Reverb VR Headset
Ref.: BP280AA

Koop nu

De desks: focus op het individu en het team

De desks van vandaag zijn vaak een onoverzichtelijke chaos. Mensen eigenen zich een bureau toe en vullen het met papier en rommel. Op die manier is het niet aantrekkelijk om vaak van plek te wisselen op kantoor.Mogelijke configuratie

HP EliteBook x360 1040 G5
Bijvoorbeeld ref.: 5DF84EA

HP EliteDisplay E243d 23.8 inch Monitor
Ref.: 1TJ76AA

HP EliteDisplay E243 23.8 inch Monitor
Ref.: 1FH47AA

HP Thunderbolt Dock G2 with Combo Cable
Ref.: 3TR87AA

HP Wireless Collaboration Keyboard
Ref.: Z9N39AA

HP Wireless Premium Mouse
Ref.: 1JR31AA

Koop nu
Workshop

De stille zone: focus op productie

Vandaag is een stille ruimte enkel en alleen gericht op het uitschakelen van omgevingsgeluid. Een klein hok waar je ongestoord kan bellen of waar je je voor je laptopscherm kan nestelen. Dit kan al sterk verbeterd worden door verschillende soorten stille zones te maken: een ruimte voor het lezen van een lang artikel, een ruimte voor videobellen, een ruimte voor het oefenen van die moeilijke presentatie, een ruimte om na te denken of de batterijen op te laden …Meeting

Mogelijke configuratie

HP EliteBook x360 1030 G3
Bijvoorbeeld ref.: 4QY26EA

HP EliteDisplay E273m 27 inch Monitor
Ref.: 1FH51AA

HP Wireless Collaboration Keyboard
Ref.: Z9N39AA

HP Wireless Premium Mouse
Ref.: 1JR31AA

Koop nu

Onderweg

Je werknemers werken overal. Tussen twee klantenmeetings, in de coffee bar … Vaak wordt er gedacht dat ze daarvoor zijn uitgerust vanaf het moment dat ze een laptop in hun handen geduwd krijgen.Mogelijke configuratie

HP EliteBook x360 1030 G3
Bijvoorbeeld ref.: 4QY26EA

HP EliteDisplay S14 14 inch Portable Display

Ref.: 3HX46AA

HP Presenter Mouse
Ref.: 2CE30AA

HP USB-C Mini Dock
Ref.: 1PM64AA

HP USB-C Notebook Power Bank
Ref.: 2NA10AA

HP 14 Elite Notebook Portfolio Case
Ref.: 4SZ25AA

Koop nu
Workshop

De Hoffice

Het meest ondergewaardeerde onderdeel van de werkomgeving is het thuiskantoor. Mensen werken meer en meer van thuis en geven aan dat ze daar vaak productiever zijn dan op kantoor. Dit is zo, ondanks het feit dat vele werknemers er geen toegang hebben tot een extern scherm, goed toetsenbord en externe muis, goede conferencing apparatuur …Meeting

Mogelijke configuratie

HP Elite x2 1013 G3
Bijvoorbeeld ref.: 2TT15EA

HP EliteDisplay E243d 23.8 inch Monitor
Ref.: 1TJ76AA

HP Wireless Collaboration Keyboard
Ref.: Z9N39AA

HP Wireless Premium Mouse
Ref.: 1JR31AA

HP UC Wireless Duo Headset
Ref.: W3K09AA

HP S100 Speaker Bar
Ref.: 2LC49AA

Koop nu
Global Megatrends Shaping Our Future

Wereldwijde megatrends die onze toekomst vorm geven

Bij HP hebben we vier megatrends geïdentificeerd als baken voor de richting waarin de technologische wereld evolueert.

Download de whitepaper
Bekijk onze video's
over megatrends:
The Office of the Future