Säkerhet från grunden

Säkerhet från grunden

Säkerhet från grunden

HP förstärker era datorer med utökade säkerhetsfunktioner som implementeras från grunden.

Med vår ultratunna HP EliteBook x360, med Windows 10 Pro1, får du arbetet gjort och kan tryggt föra anteckningar och dela innehåll. Allt med vetskapen om att du har ett starkt försvar i flera lager för att stoppa cyberbrottslighet, med världens säkraste och mest managerbara datorer2.

Windows 10 Pro innebär affärer.

Utformad för företag – designad för livet

Våra HP Elite-datorer levererar integrerad säkerhet och managerbarhet i världsklass, så att företag kan arbeta hur de vill, var de vill och när de vill. Läs deras historier och påbörja din idag.

Sebastiaan, grundare av w.r.yuma

Sebastiaan, grundare av w.r.yuma

Reinvent the way you work

Reinvent the way you work

Skydda. Upptäck. Återställ.

HP Sure View

Mer information om HP Sure View och hur det kan skydda datorn mot säkerhetshot, finns i vår demovideo, eller vårt nedladdningsbara informationsblad eller vår vitbok.

HP Sure View video
Infosheet

Infosheet

White Paper

White Paper

HP Sure Start

Mer information om HP Sure Start och hur det kan skydda datorn mot säkerhetshot, finns i vår demovideo, eller vårt nedladdningsbara informationsblad eller vår vitbok.

HP Sure Start video
Infosheet

Infosheet

White Paper

White Paper

HP Sure Click

Mer information om HP Sure Click och hur det kan skydda datorn mot säkerhetshot, finns i vår demovideo, eller vårt nedladdningsbara informationsblad.

HP Sure Click video
Infosheet

Infosheet

HP Sure Run

Mer information om HP Sure Run och hur det kan skydda datorn mot säkerhetshot, finns i vår demovideo, eller vårt nedladdningsbara informationsblad.

HP Sure Run video
Infosheet

Infosheet

HP Sure Recover

Mer information om HP Sure Recover och hur det kan skydda datorn mot säkerhetshot, finns i vår demovideo, eller vårt nedladdningsbara informationsblad.

HP Sure Recover video
Infosheet

Infosheet

HP Multi-Factor Authenticate

Mer information om HP Multi-Factor Authenticate och hur det kan skydda datorn mot säkerhetshot, finns i vår demovideo, eller vårt nedladdningsbara informationsblad.

HP Multi-Factor Authenticate video

Det är dags att migrera till Windows 10

I samband med att stöd för Microsoft Windows 7 upphör i januari 2020, är det definitivt dags att utveckla din verksamhet. Även om du tror att du är redo att migrera till Windows 10, kvarstår dolda problem som kan sätta käppar i hjulet längs vägen.

Det är dags att migrera till Windows 10
Läs mer om HP Security Solutions

Läs mer om HP Security Solutions

Slut på sömnlösa nätter. Lita på säkerhet i världsklass från HP och arbeta tryggt förvissad om att företaget har ett starkt skydd mot cyberbrottslighet. Registrera dina uppgifter redan idag för att ladda ner vårt säkerhetspaket. Läs våra användbara e-guider och vitböcker, titta på vårt webbseminarium som tar upp de senaste säkerhetshoten ni bör skydda er mot, eller be om att få prata med en av våra säkerhetsexperter.

Är ditt företag HP secure?

Säkerhet är affärskritiskt för alla företag, men det är ofta enklare sagt än gjort att införa det i praktiken – i synnerhet när cyberattacker blir alltmer sofistikerade och frekventa. Därför har vi åtagit oss att göra säkerhet till något du inte längre behöver tänka på.

Ta nästa steg i säkerhetsarbetet och registrera dig nu för att se våra senaste e-guider och vitböcker genom att klicka på knappen nedan. För mer information om våra hårdvaruförstärkta säkerhetslösningar behöver du bara anmäla dig så hör en av våra HP-representanter av sig.

Handbok om internetsäkerhet
En e-guide om förstärkt säkerhet

Handbok om internetsäkerhet

En e-guide om förstärkt säkerhet

Får HP kontakta dig med framtida erbjudanden, supportuppdateringar och nyheter via e-post?

Vill du bli kontaktad av en HP-representant?

Får HP kontakta dig med framtida erbjudanden, supportuppdateringar och nyheter via telefon?

Vilka produkter och/eller lösningar är ni mest intresserade av?

Hur stora skulle era IT-utgifter för dessa produkter/lösningar bli?

Hur ser er planerade tidsplan för eventuell implementering av lösningar/tjänster ut?

HP tar hänsyn till din integritet. Klicka här för att läsa HPs fullständiga integritetspolicy. Läs mer om hur verktyg för automatisk insamling av data personanpassar din upplevelse.

Tack för att du registrerar dig hos oss

Tack för att du registrerar dig hos oss

Du tar nu första steget mot ett säkert företag. Utforska dessa resurser för att lära dig mer om hur du med HPs hjälp kan skydda din dator från annalkande säkerhetshot.

Handbok om internetsäkerhet
En e-guide om förstärkt säkerhet

Handbok om internetsäkerhet

En e-guide om förstärkt säkerhet

Grundläggande skydd är inte tillräckligt

I en värld där cyberattacker utvecklas snabbare än det genomsnittliga företagets försvar mot dessa, ser vi till att skydda er. Oavsett om du vill veta mer om våra säkerhetsprodukter eller de senaste nyheterna i branschen, kan vi hjälpa dig att uppgradera företagets skydd.

HP Sure View-artikel

HP Sure View-artikel

Företagets personal är ett rörligt mål för visuella hackare

HP Sure Start-artikel

HP Sure Start-artikel

Varför automatiska skydd kan rädda era företagsenheter

HP Sure Click-artikel

HP Sure Click-artikel

Phishing drabbar inte längre bara e-post

HP Security Solutions-artikel

HP Security Solutions-artikel

Ge cyberbrottslingarna en match

Säkerhetsbroschyr

Säkerhetsbroschyr

Berättelsen om HP Security kommer till liv via förstärkt verklighet (AR)

Vi presenterar vår premium datorserie med inbyggd säkerhet

HP Elite PC-familjen

HP Elite PC-familjen

När kraftfull prestanda och pålitlig säkerhet behövs både på och utanför kontoret, kommer HP Elite-familjen att uppfylla dina behov. Som den tunna och lätta HP EliteBook x360, med Intel® Core™ i7 vPro™-processor.

HP ZBook Studio

HP ZBook Studio

Dessa smidiga och säkra arbetsstationer som är både mindre, snabbare och ljusare än någonsin, gör att man kan arbeta var man vill. Med HPs ljusaste 4K-display9 utformad för redigering och rendering, är det den idealiska lösningen för kreativa och uppkopplade människor.

HP EliteOne 800 G5 PC

HP EliteOne 800 G5 PC

I egenskap av en allt-i-ett-dator, kan HP EliteOne 800 G5 erbjuda mer än elegant design och seriös prestanda. Här finns även inbyggd säkerhet och verktyg för samarbete och uppkoppling, för att få ut maximalt av arbetsdagen.

HP Elite Display

HP Elite Display

Utrusta din moderna personalstyrka med en stilren arbetshäst i form av HP Elite Display E-serien, byggd för hög prestanda och med en design som gör jobbet enkelt.

Låt företaget kliva in i framtiden

I samband med att stöd för Microsoft Windows 7 upphör i januari 2020, är det definitivt dags att utveckla din verksamhet. Med utgångspunkt i säkerhet och innovation, kan HPs Elite-datorer och Z Workstations utrustade med Windows 10 Pro1 hjälpa dig att göra just det.

Datorlösningar för det moderna samhället

Som en modern servicemodell, kombinerar HP Device as a Service (DaaS)10 hårdvara, insiktsfulla analyser, proaktiv hantering och livscykeltjänster – allt med ett flexibelt förhållningssätt som matchar ditt företags behov.

Inget nätverk är säkrare än sin svagaste länk

Inget är säkert om skrivarna inte är det. Därför måste alla eventuella säkerhetsluckor i utskriftsmiljön täppas till. Läs mer om hur HP kan skydda skrivare och nätverket.

Inget nätverk är säkrare än sin svagaste länk
 1. Alla funktioner är inte tillgängliga i alla utgåvor eller versioner av Windows. Systemen kan kräva uppgraderad och/eller separat hårdvara, drivrutiner och/eller programvara för att man ska kunna dra nytta av alla Windows-funktioner.
  Automatisk uppdatering av Windows 10 Pro är alltid aktiverat. Avgifter från internetleverantören och ytterligare prestandakrav kan gälla för uppdateringar. Se http://www.windows.com. Microsoft och Windows är antingen registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder.
 2. Baserat på HPs kostnadsfria, unika och omfattande säkerhetsfunktioner utan extra kostnader, och HP Manageability Integration Kit för alla datordelar, inklusive hårdvara, BIOS och programvaruhantering som använder Microsoft System Center Configuration Manager, för leverantörer med en årlig omsättning på över 1 miljon i november 2016 på HP Elite-datorer med 7:e generationens Intel® Core™-processorer eller högre, Intel®-integrerad grafik och Intel® WLAN.
 3. HP Sure Views inbyggda sekretessfilter är en tillvalsfunktion som kräver en 650 nit FHD-skärm som tillval, vilken måste konfigureras vid inköp och som har utformats för att används i liggande orientering.
 4. HP Sure Start Gen4 finns tillgängligt på HP EliteBook-produkter utrustade med 8:e generationens Intel®-processorer.
 5. HP Sure Click finns på utvalda HP-datorer och stödjer Microsoft® Internet Explorer, Chrome OS™ och Chromium™. De bilagor som stöds är bland annat Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) och PDF-filer i skrivskyddat läge. Se http://h20195.www2.hp.com/v2/GetDocument.aspx?docname=4AA7-0922ENW för alla kompatibla plattformar i takt med att de blir tillgängliga.
 6. HP Sure Run finns tillgängligt på HP Elite-datorer utrustade med 8:e generationens Intel®- eller AMD®-processorer.
 7. HP Sure Recover finns tillgängligt på HP Elite-datorer utrustade med 8:e generationens Intel®- eller AMD®-processorer och kräver en oskyddad trådbunden nätverksanslutning. Tänk på att säkerhetskopiera viktiga filer, data, fotografier, videoklipp etc. innan HP Sure Recover används för att undvika dataförlust.
 8. HP Multi Factor Authenticate kräver 7:e eller 8:e generationens Intel® Core™-processorer, Intel®-integrerad grafik och Intel® WLAN. Microsoft® System Center Configuration Manager krävs för installation. Tre autentiseringsfaktorer kräver en Intel® vPro™-processor. Autentiseringsfaktorer kan komma att kräva ytterligare hårdvara.
 9. Tillvalsfunktion som kräver konfigurering vid inköp.
 10. HP DaaS finns som tillval. Planer och/eller medföljande komponenter kan variera per region eller per auktoriserad HP DaaS Service Partner. Kontakta en lokal HP-representant eller auktoriserade DaaS-partner för specifika detaljer som gäller för aktuell plats. HP-tjänster styrs av HPs gällande användarvillkor för tjänster som tillhandahållits eller angivits till kunden vid inköpstillfället. Kunden kan ha ytterligare lagstadgade rättigheter enligt gällande lokala lagar, och sådana rättigheter påverkas inte på något sätt av HPs användarvillkor eller HPs begränsade garanti som medföljer HP-produkten.

Visual Hacking Experiment – 3M (2015): https://multimedia.3m.com/mws/media/1254234O/global-visual-hacking-experiment-infographic.pdf

Ponemon Institute, 3M Visual Hacking Experiment, 2015, sponsrat av 3M och Visual Privacy Advisory Council : https://multimedia.3m.com/mws/media/1027626O/study-visual-hacking-experiment-results.pdf

Statista Survey ID 622857, "Small and medium sized enterprises in the U.S by Statista, oktober 2016

Osterman Research, sponsrat av Malwarebytes "Second Annual State of Ransomware Report: US Survey Results", juli 2017

Ponemon Institute, “Global Visual Hacking Experimental Study: Analysis”, augusti 2016, sponsrat av 3M: https://multimedia.3m.com/mws/media/1254232O/global-visual-hacking-experiment-study-summary.pdf

3M, The Visual Hacking Experient: https://www.3m.co.uk/3M/en_GB/privacy-protection-UK/visual-privacy-issues/visual-hacking-experiment/

G DATA, Malware Trends 2017: https://www.gdatasoftware.com/blog/2017/04/29666-malware-trends-2017

Forbes.com